top of page

Studio - Advanced assessments

Academy.jpg.png

Om kursen

OM KURSEN

På den här kursen får du en ytterligare förståelse för verktyget CheckWare Studio och hur du gör lite mer avancerade kartläggningar och formulär med bland annat konditionering och beräkningar.

 

Du bygger på de grundläggande principerna för hur frågetyper sätts upp i basic assessments.

Kursen kommer alltid att hållas på den senaste CheckWare-mjukvaruversionen. Kursen hålls på engelska.

MÅLGRUPP

Kursen är avsedd för dig som har till uppgift att förbereda kartläggningar och formulär som ska användas i digitala vårdtjänster på din egen arbetsplats.

 

Kursen är riktad till för den avancerade användaren hos kunden och är inte riktad till för en normal klinikerroll.

FÖRHANDSKUNSKAP

Du bör ha kunskap om CheckWare motsvarade nivån ”Superanvändare – Grundkurs” på CheckWare Academy och har slutförd Studio Basic Assessments kursen. Du bör ha god IT -förståelse.

 

Du bör ha goda kunskaper om kartläggningar som redan används på din arbetsplats, både kartläggningar som har utarbetats på CheckWare, men också de kartläggningarna eller formulären som du har utarbetat själv och som nu kommer att vara digitala.

I DENNA KURS FÅR DU:

I den här kursen lär du dig att förbereda mer avancerade digitala formulär och kartläggningar.

Genom teori, exempel och praktiska övningar lär du dig hur formulär ska utformas med standarder, förordningar och förfaranden som redan ingår i CheckWare i åtanke.

Vi bygger på grundläggande principer inom olika typer av frågor och arbetar med konditionering och beräkningar. Du får naturligtvis användbara tips som du kan ta med dig vidare i förberedelsen av formulären.

KURS TYP

KURSLÄNGD

PRIS

Kursen körs på engelska via Microsoft Teams. Det kommer att finnas en hel del teori, flera exempel och många praktiska uppgifter som ska utföras. Det är en mycket stor fördel att du som kursdeltagare har två skärmar tillgängliga. Normalt har vi plats för upp till 8 deltagare per kurs. Detta ger gott om utrymme för uppföljning av varje enskild kursdeltagare längs vägen.

 

Det är ett krav för deltagande att kursdeltagaren tillhandahåller sin egen Windows-baserade PC (inte Mac), och att java (JRE) är installerat på denna PC.

 

Det är också ett krav för deltagande att en separat licens för CheckWare Studio har köpts och använts. Denna licens registreras alltid på en namngiven användare.

1 dag, från 0900-1500.

 

NOK 3990- ex. MOMS

 

bottom of page