top of page

Om CheckWare

CheckWare är en viktig aktör inom digitala vårdtjänster. Vi är ett norskt programvaruföretag som tagit en ledande roll inom digital patientinvolvering.

Vi gör det möjligt för patienterna att vara delaktiga i sin egen behandling genom digitala skattningsskalor, uppföljning på distans och nätbaserade behandlingsprogram. Manuella och pappersbaserade rutiner och diagnosspecifika lösningar ersätts med en komplett digital lösning som kan anpassas efter behandlingsförloppet och integreras i kundens andra system.

CheckWare ger tillgång till alla skattningsskalor som det finns behov av. Idag har företaget digitala distributionsrättigheter till 1300 skattningsformulär, psykometriska tester, PROMs och intervjuformulär. Dessa används inom alla delar av vårdsektorn. Kunden kan även skapa sina egna skattningsskalor och ansluta vårdappar.

Patienten kan besvara skattningsskalorna var som helst, när som helst, och på vilken enhet som helst. Vårdpersonal får omedelbart tillgång till patientens status och utveckling över tid. De blir bättre förberedda på att möta patienten på plats och kan enkelt följa upp och övervaka hälsotillståndet på distans. Det ger hög grad av patientinvolvering, ökar kvaliteten på behandlingen och frigör resurser.

CheckWare är utvecklat speciellt för vårdföretag, kliniker och kommuner och levererar lösningar med hög yrkesmässig kompetens och kvalitet för digitala skattningsskalor, uppföljning på distans och nätbaserade behandlingsprogram.​ 

Vi har levererat lösningar för digitalt patientdeltagande sedan 2007 och har idag verksamhet i Norge, England, Polen och Sverige.

Vision och värderingar

Vår vision är att patienter världen över ska få bättre och mer effektiv hjälp genom digitala vårdtjänster.

Vi är dedikerade till våra kunder och kollegor

Vi är pålitliga

Vi är innovatörer

Vi levererar kvalitet

Fakta

2007

CheckWare grundades av kliniker i Norge 2007

250

Över 250 kliniker och vårdorganisationer använder vår lösning

738 000

patienter har använt digitala skattningsformulär via CheckWare

Ledning

AAA- Stig_edited.jpg

Stig Husby

Chief Technology Officer
AA- Frode.jpg

Frode Næss

Chief Operating Officer
Kim2.jpg

Kim Mugaas

Vice President Sales
AA- Erik.jpg

Erik Stiklestad

Vice President Engineering
bottom of page