Vill du delta i en ny era för hälsoteknik?

CheckWare är ett norskt programvaruföretag med ambitioner. Vår vision är att patienter över hela världen ska få effektivare hjälp genom digitala hälsovårdstjänster.

Som en supporter inom hälsosektorn tar vi socialt ansvar inom ekosystemet för digitala hälsovårdstjänster och levererar lösningar som ger en bättre användarupplevelse för vårdpersonal och ökar möjligheterna till ett mer aktivt patientdeltagande.

Vi är marknadsledande i Norge inom digitala undersökningar, digital hemuppföljning och behandlingsprogram online.

 

För att nå våra ambitiösa mål är vi helt beroende av pålitliga och innovativa kollegor som vill bidra till en ny era för hälsoteknik.

Öppen ansökan

Vi letar alltid efter goda talanger. Skicka ett mejl till jobb@checkware.com med ditt CV, lite om varför du vill arbeta med oss ​​och vem du är.

Lediga tjänster

Rådgivare/Country Manager - Sverige

Göteborg
+47 911 95 339

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och leverans av programvara och gärna ett tvärvetenskapligt intresse för hälsoteknologi och affärsutveckling. Dina arbetsuppgifter blir bland annat att säkra lyckade leveranser i Sverige och att bygga starka och långsiktiga relationer med beslutsfattare och intressenter.